Υλικά:
Οδηγίες:
- 1 στήθος κοτόπουλο (φιλέτο κατά προτίμηση)
- 5-6 μεγάλα μανιτάρια
- 3 καρότα
- 1 κρεμμύδι
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
- Αλάτι, πιπέρι και κάρυ
- Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε το κάρυ, τη μουστάρδα και το λευκό κρασί με πάπρικα γλυκιά, πελτέ ντομάτας (ή ακόμη καλύτερα φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη) και κόκκινο κρασί.
Οδηγίες:
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
- Κόβουμε το καρότο σε λεπτές ροδέλες.
- Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μισά μανιτάρια και τα υπόλοιπα σε μεγαλύτερες φέτες.
- Σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και προσθέτουμε στη συνέχεια το κοτόπουλο.
- Ανακατεύουμε συνέχεια για να πάρει χρώμα παντού το κοτόπουλο και προσθέτουμε το πιπέρι, το κάρυ και το αλάτι.
- Αν θέλετε προσθέστε λίγο νερό για να μαλακώσει το κοτόπουλο και προσθέστε στη συνέχεια τα μανιτάρια και το καρότο.
- Σκεπάζουμε με καπάκι το φαγητό μας και χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά.
- Περιμένουμε μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά από το φαγητό μας και το σβήνουμε με το κρασί.
- Αφού πάρει μια βράση με το κρασί προσθέτουμε τέλος τη μουστάρδα.
- Ανακατεύουμε καλά και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Ευχαριστώ τη Μαρίνα που μοιράστηκε τη συνταγή μαζί μου!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου