Σνίτσελ Κοτόπουλο σε σφολιάτα


Υλικά:

  • 2 σνίτσελ κοτόπουλο ή 1 στήθος κοτόπουλο (ζητήστε να σας το κόψουν για σνίτσελ)
  • 4 Φρυγανιές 
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι
  • 2 ντομάτες
  • ~ 1/4 κ. φέτα
  • 2 φύλλα σφολιάτας
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οδηγίες:


  1. Αν δεν πάρουμε έτοιμο σνίτσελ, αρχικά χτυπάμε το αυγό και αλέθουμετις φρυγανιές και προσθέτουμε και λίγο αλάτι.
  2. Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά.
  3. Στη συνέχεια είτε τηγανίζουμε τα σνίτσελ, ή αν θέλουμε κάτι πιο ελαφρύ και πιο υγιεινό, μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο στους 200 C (σε αυτή την περίπτωση βοηθάει να στρώσουμε ένα αντικολλητικό χαρτί στο ταψί).
  4. Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και το τυρί σε φέτες.
  5. Πάνω σε κάθε φύλλο σφολιάτας, τοποθετούμε από ένα σνίτσελ και από πάνω στρώνουμε τις ροδέλες της ντομάτας και τις φέτες του τυριού.
  6. Τυλίγουμε τις σφολιάτες σε ρολό και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200 C μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: